Shadow Play van Maywood Studio

De Shadow Play serie is een mooie serie basis stoffen. Het zijn net geen effen stoffen, maar het heeft, zoals de naam al aangeeft, een schaduweffect, waardoor er mooie kleurnuances ontstaan. Door het ruime aanbod in kleur is er altijd een kleur te vinden die bij je project past.

Qwille heeft ruim 90 kleuren Shadow Play op voorraad. Deze stoffen blijven ook in de collectie en worden dus opnieuw besteld als ze op zijn.

De stoffen zijn van de rol (lengte 1,10 m.) te bestellen voor €1,90 per 10 cm, als fat quarter (50 x 55 cm) voor € 4,75 en als fat eight (25 x 55 cm) voor € 2,40.

Shadow Play quiltstoffen, veelzijdig en elegant

Shadow Play van Maywood is een prachtige serie quiltstoffen die een aanvulling zijn voor elke quilt. Met hun subtiel gemarmerde ontwerpen en zachte kleurenpalet brengen deze stoffen een vleugje elegantie en mysterie in elk quiltpatroon.

De stoffen van Shadow Play zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te verwerken zijn. Of je nu een beginnende quilter bent of een ervaren vakman/vrouw, deze stoffen zullen je inspireren om prachtige kunstwerken te creëren.

Wat deze serie zo speciaal maakt, is de veelzijdigheid ervan. De subtiele marmering en de diepte van de kleuren geven je quiltprojecten een gevoel van diepte en textuur. Of je nu een moderne quilt, een traditioneel blokpatroon of een abstract ontwerp wilt maken, Shadow Play stoffen passen perfect bij elke stijl.

Daarnaast zijn deze stoffen ook geweldig om te gebruiken in andere naaiprojecten, zoals tassen, kussens en kledingstukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!