Nieuws

Crea weekend, win tickets!

Op 7, 8 en 9 oktober vindt in Hardenberg het Creaweekend plaats, een weekend vol met inspiratie en advies over allerlei creatieve hobby's. Qwille geeft 2 tickets weg! 

Lees meer »

Kerststoffen

Voordat je het door hebt is het alweer december. Leuke kerststofjes en andere inspiratie voor Kerst-projecten vind je al in de winkel!

Lees meer »

Nieuwe workshops

Voor de periode tot de vakantie organiseert Qwille nog een aantal workshops van 1 dagdeel. De groepsgrootte is maximaal 4 personen. Meld je aan voor één of meerdere workshops en ik plan een groepje in zodra er drie gegadigden zijn.

Lees meer »

Floragraphix V: fel & fleurig

Ondanks dat er op dit moment geen stoffen verkocht kunnen worden in de winkel, komt er nog wel af en toe een nieuwe serie binnen. Zo ontving ik afgelopen week drie nieuwe stoffen uit de serie Floragraphix V van In The Beginning.

Lees meer »

Mondkapjes

Bescherm jezelf en anderen met een mondkapje. Tegenwoordig is het op veel plekken al verplicht of wordt het geadviseerd om een mondkapje te dragen.

Lees meer »

Nieuwe quiltstofjes

Er zijn (eindelijk) weer nieuwe stofjes binnen gekomen. Drie prachtige, diverse collecties met voor ieder wat wils. Ik wil ze hier graag even aan jullie voorstellen:

Lees meer »

Qwille bestaat 5 jaar!

Zaterdag 22 augustus was het precies 5 jaar geleden dat ik mijn winkel heb geopend! Het was een stralende dag. Dat had dus een feestje moeten worden, maar helaas ....

Lees meer »