Nieuws

Nieuwe bloemenstoffen

Dit seizoen zijn er twee groepen die een Wonderlijke blokken quilt maken, een quilt gemaakt volgens de stack & wack / kaleidoscope techniek. 

Lees meer »

Quilttentoonstelling

In de PKN kerk in Scherpenzeel (Fr) is vanaf 1 juli een quilttentoonstelling te zien. Er hangen ruim 65 quilts in de kerk, deze zijn gemaakt door leden van de 3 quiltgroepen die regelmatig bij Qwille aanschuiven.  Hierdoor is er een mooie diversiteit aan quilts te bewonderen in de kerk.

Lees meer »

Nieuw merk quiltstoffen: EQP

Onlangs heb ik bezoek gehad van Ellen van Ellie's Quiltplace uit België. Een enthousiaste jonge vrouw, die haar eigen stoffen ontwerpt, laat bedrukken en vervolgens aan de man brengt.

Lees meer »

Gewijzigde openingstijden maart

Vanwege de beurs in Hardenberg en de regiodagen van het quiltersgilde heb ik de komende maand gewijzigde openingstijden. Naast onderstaande dagen ben ik wel op afspraak geopend. Bel, app of mail als je graag op een andere dag langs wil komen! 

Lees meer »

Crea weekend, win tickets!

Op 7, 8 en 9 oktober vindt in Hardenberg het Creaweekend plaats, een weekend vol met inspiratie en advies over allerlei creatieve hobby's. Qwille geeft 2 tickets weg! 

Lees meer »

Kerststoffen

Voordat je het door hebt is het alweer december. Leuke kerststofjes en andere inspiratie voor Kerst-projecten vind je al in de winkel!

Lees meer »

Nieuwe workshops

Voor de periode tot de vakantie organiseert Qwille nog een aantal workshops van 1 dagdeel. De groepsgrootte is maximaal 4 personen. Meld je aan voor één of meerdere workshops en ik plan een groepje in zodra er drie gegadigden zijn.

Lees meer »

Floragraphix V: fel & fleurig

Ondanks dat er op dit moment geen stoffen verkocht kunnen worden in de winkel, komt er nog wel af en toe een nieuwe serie binnen. Zo ontving ik afgelopen week drie nieuwe stoffen uit de serie Floragraphix V van In The Beginning.

Lees meer »