Knopen

Knopen gebruik je uiteraard om kleding mee te sluiten, maar je kunt zoveel meer met knopen. Ze kunnen ook als versiering gebruikt worden. Ook op kleding, maar bijvoorbeeld ook op tassen of quilts. Dat maakt het werkstuk net even wat persoonlijker.

Bekijk hieronder alle sierknopen of klik hier om direct door te gaan naar de drukknopen. 

Sierknopen

Of je nu een mode-enthousiasteling, een knutselliefhebber of gewoon iemand bent die houdt van unieke accessoires, sierknopen zijn een must have voor je project. Of je nu op zoek bent naar knopen met een bloemmotief, vierkante knopen, dieren of voertuigen, wij hebben voor elk wat wils. Gebruik ze om een persoonlijke touch toe te voegen aan je kledingstukken, zoals blouses, jurken, jassen en broeken. Maak van een eenvoudige tas een statement-stuk door er een opvallende knoop aan toe te voegen. Of laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de knopen als decoratie voor ambachtelijke projecten, zoals sieraden, scrapbooking of het versieren van fotolijsten.

Dress it up themaknopen

Ronde knopen

Overige knopen

Drukknopen & Magneetknopen

Drukknopen zijn kleine, maar krachtige sluitingen die perfect zijn voor kleding, tassen en andere projecten waarbij een sluiting nodig is. Met een simpele druk sluiten ze stevig vast en zorgen ze voor een veilige bevestiging. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken en kunnen ze gemakkelijk worden vervangen of gerepareerd.