Fournituren

Bij Qwille vind je een ruim aanbod aan fournituren. Van onmisbare tot handige en leuke materialen en benodigdheden voor allerlei handwerkprojecten. Alle producten die je hier op de webshop vindt, zijn natuurlijk ook te verkrijgen in de winkel in Langelille. 

Wil je eerst iets meer lezen over wat quilten inhoudt of wat je allemaal nodig hebt? Bekijk dan de Advies & Informatie pagina.

Fournituren

Laten we beginnen met de essentiële basis: naaigaren. Bij Qwille vind je verschillende soorten, van algemeen naaigaren tot prachtig siergaren. Je kunt nu de perfecte draad kiezen voor elk van je projecten, of het nu om functioneel naaiwerk gaat of om die extra decoratieve touch.

Ook heeft Qwille een uitgebreide collectie knopen, variërend van functioneel, zoals drukknopen en magnetische knopen, tot decoratieve knopen om je creaties mee op te fleuren. Je kunt je werkstukken nu tot in de puntjes afwerken.

Maar dat is nog niet alles. Qwille biedt ook een breed scala aan linialen en templates, essentiële gereedschappen voor elke quilter. Met deze hulpmiddelen wordt nauwkeurig quilten een stuk eenvoudiger.

En laten we de kleine hulpmiddelen niet vergeten. Tornmesjes, meetlinten, zoommaten en draaddoorstekers zijn slechts enkele voorbeelden van wat je in de webshop vindt. En wist je dat je granulaatkorrels en gemalen walnootdoppen kunt krijgen voor vulling? Perfect voor knuffels en speldenkussens.

Voor elke naai- of quiltklus is er de juiste naald beschikbaar. Met een ruime keuze aan naaimachinenaalden en fijne quilt- en appliquénaalden, samen met spelden en handige klemmetjes, ben je altijd goed voorbereid.

En er zijn nog meer handige en leuke accessoires om je quiltleven te verbeteren. Tapemakers, vingerhoeden, hangers voor je quiltjes, potloden, pennen en stiften voor markeringen op stof, en handschoentjes voor nauwkeurig machinaal quilten. Alles is binnen handbereik.

Een goed rolmes, samen met een liniaal en snijmat, zorgen voor precisie bij het snijden van stof. En vergeet de onmisbare schaar niet!

En laten we de vullingen niet vergeten. Synthetisch of natuurlijk, plakbaar of niet, voor quilts of tassen. Qwille heeft ze allemaal. En voor het overbrengen van ontwerpen op stof zijn er verschillende soorten vliezen beschikbaar.

Tot slot, Qwille biedt ook Odif producten zoals lijmspray, grippy en coating. Deze zijn handig voor verschillende toepassingen in je quilt- en naaiwerk.

En als je ooit knuffels of speelgoed voor baby's en kinderen maakt, dan zijn de belletjes, piepers en rammelaars zeker een aanrader. Zo kun je je creaties nog specialer maken.

Kortom, bij Qwille vind je alles wat je nodig hebt om je quilt- en naaiprojecten tot leven te brengen. Dus duik snel in de webshop en laat je creatieve geest de vrije loop!