Fournituren

Bij Qwille vind je een ruim aanbod aan fournituren. Van onmisbare tot handige en leuke materialen en benodigheden voor allerlei handwerkprojecten. Alle producten die je hier op de webshop vindt, zijn natuurlijk ook te verkrijgen in de winkel in Langelille. 

Fournituren

In de online shop van Qwille vindt u een groot assortiment aan fournituren en handige hulpmiddelen bij al uw quilt en naaiwerk.

Verschillende soorten naaigaren, van algemeen naaigaren tot mooi siergaren.

Er is een ruim assortiment aan knopen, deels functioneel, zoals ook drukknopen en magnetische knopen, maar ook een leuke collectie decoratieve knopen om je werkstukken mee te decoreren.

Linialen en templates zijn onmisbare hulpmiddelen bij het quilten, deze zijn dan ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Onmisbare hulpjes bij het naaien, van tornmesje tot meetlint en van het zoommaatje tot het 'ouderwetse wilhelmientje', de draaddoorsteker. Maar bijv. ook granulaatkorrels of gemalen walnootdoppen, beide te gebruiken als vulling. De eerste voor knuffels en de tweede voor speldenkussens. U vindt het allemaal in de webshop van Qwille.

Voor elk karwei de juiste naald. Dat komt uw naaiwerk zeker ten goede. Daarom is er een ruime keuze aan verschillende naalden voor de naaimachine. Maar voor de (hand)quilters zijn er natuurlijk ook de fijne, kleine quilt en appliquénaalden. Naast diverse soorten spelden zijn ook die handige klemmetjes verkrijgbaar.

Er zijn veel hulpmiddelen die het quiltleven een stukje aangenamer maken. Handige dingen zoals tapemakers of vingerhoeden, maar ook leuke hangers om uw quiltje aan op te hangen. Potloden, pennen en stiften om markeringen aan te brengen op stof of uw quiltpatroon over te brengen op de stof en die handschoentjes, onmisbaar bij het vrij machinaal quilten.

Een goed rolmes mag ook niet ontbreken bij de quiltbenodigdheden, samen met een liniaal en een snijmat zorgen zij voor veel snijgemak. Maar een goede schaar is natuurlijk ook onontbeerlijk. 

Dan zijn er nog de vullingen, synthetisch of op natuurlijke basis, plakbaar of juist niet, voor quilts of tassen. En de verschillende soorten vliezen, net ruitjes, driehoeken of de gewone L11 om op te tekenen. 

En dan is er nog een aantal Odif producten zoals de lijmspray, de grippy en de coating. 

Maakt u wel eens knuffels of speelgoed voor baby's en kinderen, dan zijn de belletjes, piepers en rammelaars zeker een aanrader.