Complete quiltpakketten

In de meeste van de onderstaande quiltpakketten vind je alles wat je nodig hebt om de top van de quilt(s) van de afbeelding zelf te maken. De afmetingen van de quilt staan bij het product vermeld. Sommige quilts zijn in meerdere varianten, verschillende kleurcombinaties te krijgen. Elk pakket is naast de benodigde stoffen voorzien van een uitgebreide werkomschrijving, vaak voorzien van foto's. 

In bepaalde pakketten vind je alleen de patronen en een beschrijving, dit staat er duidelijk bij vermeld. 

Quiltpakketten voor beginners en gevorderden

De quiltpakketjes zijn in verschillende moeilijkheidsgraden. Zo is het pakket van de ruitpatroonquilt een eenvoudige snij- en naaitechniek. Music touches the heart bijvoorbeeld is ietwat lastiger, omdat er verschillende quilttechnieken in verwerkt zijn.

De overige quiltpakketten zijn allemaal van gemiddelde moeilijkheidsgraad. Dit betekent dat je wel enige quiltervaring nodig hebt, of graag een hele grote uitdaging aan wilt gaan. Alle quiltpakketten zijn natuurlijk voorzien van een uitgebreide werkbeschrijving. 

Quiltstofpakketten

Heb je zelf al een ontwerp voor een quilt en ben je op zoek naar een pakket met quiltstoffen? Kijk dan eens op onze pagina met quiltstofpakketten. Deze bevat pakketten van klein tot groot, met goed bij elkaar passende quiltstoffen in diverse thema's. 

Quiltontwerpen

Heb je nu al wel mooie quiltstoffen op het oog of zelfs al in huis, maar nog geen idee wat je er van wil maken? Op de pagina met patronen kun je veel verschillende soorten quiltpatronen vinden ter inspiratie. Ik help je graag verder met het uitwerken van je quiltproject. Ook geef ik cursussen in veel verschillende quilttechnieken, zodat je een beetje op weg geholpen wordt als je graag eens iets nieuws wil proberen.