Algemene voorwaarden

Algemeen:

Op alle leveringen zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met deze algemene voorwaarden.

Bestellen:

Na een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Je bestelling wordt verwerkt zodra de betaling binnen is.

Prijzen:

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s inclusief BTW. Voor alle artikelen geldt 21% BTW, met uitzondering van boeken, hiervoor geldt 6% BTW.

Betaling en levering:

Zodra de betaling binnen is wordt je bestelling ingepakt. Afhankelijk van de bank kan dit 1 tot 3 dagen duren. Als een betaling niet binnen 14 dagen ontvangen is, vervalt de bestelling. De bestellingen worden 2 keer per week verzonden. Als je kiest voor betalen bij afhalen, dien je het volledige bedrag te voldoen als je je producten ophaalt.

Verzendkosten:

Verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarin je woont, de grootte van de artikelen en of het brievenbuspost of een postpakket wordt. Verzendkosten kunnen ten allen tijde worden aangepast.
Bij een bestelling vanaf € 75,00 wordt je bestelling in Nederland gratis verzonden. Woon je buiten Nederland (binnen Europa) dan wordt je bestelling vanaf € 90,00 gratis verzonden.

Levertijd:

Wanneer je bestelling is betaald, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. De kleinere bestellingen (brievenbuspost) worden dagelijks verstuurd. Grotere pakketten hebben een langere levertijd, deze worden 2 keer per week verzonden. Wanneer een artikel niet op voorraad is en/of de reguliere levertijd niet haalbaar is, dan neem ik contact met je op.

Ruilen/retour:

Retourzending is alleen mogelijk na overleg vooraf, hiervoor dien je binnen twee weken na ontvangst contact op te nemen over de bestelling. Stoffen en andere producten die op maat gesneden worden kunnen niet geretourneerd worden. Overige producten moeten ongeopend en onbeschadigd zijn. De eventuele retourzending is voor eigen kosten.

Aansprakelijkheid:

Qwille is niet aansprakelijk voor tekstfouten, prijswijzigingen en/of typefouten op de website. Schade of verlies tijdens het transport is voor risico van de koper. Je bestelling wordt met de grootste zorg behandelt en verpakt.
We hebben geprobeerd de kleuren zo goed mogelijk weer te geven in de webshop, maar het is mogelijk dat de kleuren afwijken. Kleuren worden op verschillende computers anders weergegeven.

Qwille
Adres: Kerkeweg 50,
8484 KC Langelille

Telefoon: 0561-481861
Mobiel: 06-83657132

E-mail: mail@qwille.nl