Home » Cursussen » Creatieve workshops

Creatieve workshops

Qwille organiseert naast quiltcursussen en naailessen ook nog diverse leuke creatieve workshops. Zo kun je in een dagdeel een leuke boekomslag of textielkaarten maken, of kun je je eigen stof verven. Bij Qwille liggen alle benodigde materialen al klaar!

Boekomslag

Maak een origineel boekomslag, waar je steeds een nieuwe inhoud in kunt schuiven. Deze inhoud kun je zelf maken, maar een kant en klaar notitieboekje met mooie tekeningen over quilten is natuurlijk wel heel speciaal.

De workshop bestaat uit 1 les van 2,5 uur.

Kosten: € 17,50


Stof verven

Van te voren niet weten waar je mee naar huis gaat! Je verft een aantal lapjes, kantjes e.d. met procion verf, die je na 24 uur thuis uit kunt spoelen. Laat je verrassen door het resultaat.

De workshop bestaat uit 1 les van 2,5 uur.

Kosten: € 20,00 inclusief lapjes en kantjes.


Textielkaarten

Wat is er leuker dan een zelfgemaakt kaartje te versturen of te ontvangen. Kaartjes voor allerlei gelegenheden zijn prima te maken van stof en free motion quilting. Kom leuke kaartjes maken en inspiratie opdoen in de workshop.

De workshop bestaat uit 1 les van 2,5 uur.

Kosten: € 12,50


Naaimachinenaalden mapje

Alles heeft zo zijn eigen opbergplekje, zo ook de naaimachinenaalden. In dit handige mapje heb je al je naalden bij elkaar. En het staat ook nog eens erg leuk.

De workshop bestaat uit 1 les van 2,5 uur.

Kosten: € 12,50

Algemene informatie

Heb je interesse in één van deze workshops? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De kosten voor de workshop zijn inclusief de patronen, de werkbeschrijving en koffie/thee, maar exclusief de benodigde materialen. Qwille heeft veel naai- en quiltmaterialen, zoals stofjes, rolmessen, snijmatten, linialen, spelden, garens etc. te koop tegen aantrekkelijke prijzen.