Quiltstoffen

Qwille heeft in de afgelopen jaren een leuke collectie quiltstoffen opgebouwd. Eigentijdse stoffen die geschikt zijn voor allerlei verwerkingen; quilts, tafellopers, tassen en cadeautjes. Bekijk hier onder alle losse stoffen, diverse quiltpakketten, stofpakketten en mooie panels. Je kunt de quiltstoffen ook gesorteerd op kleur of op motief bekijken en er is een aparte pagina waarop alle quiltstoffen staan die momenteel in de aanbieding zijn.

Wil je eerst iets meer lezen over wat quilten inhoudt of wat je allemaal nodig hebt? Bekijk dan de Advies & Informatie pagina.

Online quiltstoffen

De meeste stoffen die in de winkel staan zijn ook online verkrijgbaar. Zo is er een grote serie basic stoffen, namelijk Shadow Play van Maywood Fabrics. Deze is verkrijgbaar in ruim 90 kleuren! Daarnaast is er een uitgebreid assortiment stoffen met leuke prints in allerlei thema's, zoals bloemenprints, herfststoffen, maar ook grafische prints. 

Alle quiltstoffen komen van verschillende fabrikanten: Maywood, Northcott, QTfabrics, In the beginning, Benartex, Contempo, Kanvas, enz. 

Quiltstoffen kopen

Online quiltstoffen kopen is erg eenvoudig, je kunt de gewenste stof(fen) gemakkelijk bestellen via de webshop. Kom je er toch niet uit, dan mag je altijd even contact opnemen over een andere manier. Pakketten worden twee keer per week naar het postkantoor gebracht, dus je hebt de bestelling binnen een week in huis. 

De meeste stoffen zijn per 10 cm verkrijgbaar, maar ook in fat quarters (50 x 55 cm) of fat eights (25 x 55). Mocht dit niet het geval zijn, staat dit erbij vermeld. 

Het is ook mogelijk om de stoffen online te bestellen en ze op afspraak af te halen in de winkel.