Mixmasters Mashup van Patrick Lose

Een prachtige serie stoffen in frisse, heldere kleuren met leuke kleine printjes. Heel geschikt om te combineren met stoffen met meerdere kleuren en grotere prints. Net even wat anders dan effen stoffen.

De stoffen zijn van de rol (lengte 1,10 m.) te bestellen voor € 1,90 per 10 cm, als fat quarter (50 x 55 cm) voor € 4,75 en als fat eight (25 x 55 cm) voor € 2,40.

Meer over Mixmasters Mashup

Met zijn unieke combinatie van patronen, kleuren en texturen is Mixmasters Mashup een waar meesterwerk. Elk stuk stof in de MixMasters Mashup serie vertelt zijn eigen verhaal. De gedurfde prints, van speelse stippen tot levendige strepen, dagen je uit om buiten de gebaande paden te treden en je eigen unieke ontwerpen te creëren. De levendige kleurenpaletten brengen een gevoel van vreugde en energie naar je quilts, waardoor ze tot leven komen met elke steek.

Dus pak je naaimachine, kies je favoriete MixMasters Mashup stoffen en begin vandaag nog met het maken van iets buitengewoons. De mogelijkheden zijn eindeloos - durf te dromen, te experimenteren en je eigen unieke stijl te omarmen.