Garen

Bij Qwille vind je een mooie collectie siergarens van Mettler dat het quiltwerk echt afmaakt. Ook hebben we een aantal doosjes met thema garens in diverse kleurgroepen van Wonderfil in het assortiment. Klik hier om deze direct te bekijken. 

Daarnaast hebben wij garens van Duet in de winkel voor het gewone naaiwerk. Klik hier om direct naar de naaigarens te gaan.

Mettler siergarens

De siergarens van Mettler zijn zowel met de hand als met de machine prima te gebruiken bij het doorquilten van je quilts of als extra touch bij bijvoorbeeld werkstukken met free motion quiltwerk. De metallic garens doen het heel goed bij bijv. kerstwerkstukken en geven er een mooi accent aan. De polysheen multi garens zijn zowel in één- als meerkleurige garens verkrijgbaar.

Wonderfil thema garens

Tien mooi op elkaar afgestemde kleuren in een doosje. Ook geschikt voor bijvoorbeeld het maken van kaarten.

Naaigarens

Voor het 'gewone' naaiwerk is er garen van Gutermann, Mettler en Coats Duet. Van de gangbare kleuren zijn er grote klossen verkrijgbaar, zodat je lekker door kunt naaien. Voor de kleurtjes zijn de klosjes van Coats ideaal. Deze collectie wordt gaandeweg uitgebreid. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, laat het weten en we kunnen het bestellen.