Naailessen

Wil je graag zelf kleding, iets leuks voor in huis of voor je (klein)kinderen maken? In het atelier van Qwille kun je onder professionele begeleiding je eigen projecten naaien. De naaimachine staat er voor je klaar, je eigen naaimachine meenemen mag natuurlijk ook. Ook zijn alle benodigdheden aanwezig en krijg je hulp waar nodig.

Naailes voor jongeren

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en wil je graag je eigen creaties maken? Een leuk kussen voor op je bed, een stoere tas of misschien wel je eigen kleding? Kom dan op naailes bij Qwille. Hier kun je onder professionele begeleiding en met alle benodigdheden aan de slag met jouw eigen gekozen project.  

Data: iedere derde maandagavond van de maand van 18.30 tot 20.30 uur (of in overleg een andere avond)
Kosten: € 100,oo per jaar of € 12,50 per les

Naailes voor volwassenen

Heb je altijd al graag willen leren naaien, maar is het er nooit van gekomen? Of heb je nog ergens een naaimachine staan, die je al jaren niet meer gebruikt? Kom dan op naailes bij Qwille. Hier kun je onder professionele begeleiding en met alle materialen voorhanden aan de slag met je eigen project op je eigen niveau.

Data: iedere eerste of tweede maandag van de maand 's ochtends van 9.30 tot 11.30 uur of 's avonds van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: € 100,00 per jaar of € 12,50 per les

Algemene informatie

Heb je interesse in naailessen? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met mij op voor een passende dag en tijdstip. Voor alle lessen geldt een maximaal van 4 personen, zodat we met voldoende afstand van elkaar toch gezellig samen aan de slag kunnen gaan.

Ook voor creatieve workshops kun je bij Qwille terecht. Gezellig een middagje weg met je vriendinnen of (schoon)zussen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Als je verhinderd bent voor één van de cursusdagen, kun je je tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden. Hierna zijn er kosten aan verbonden.