Borduur-atelier

Bij Qwille kun je ook terecht voor het borduren van een logo, een naam, tekst en/of een afbeelding op een artikel naar wens. Met een professionele borduurmachine wordt de opdruk op het textiel geborduurd. Leuk voor bijvoorbeeld een (kraam)cadeau of een relatiegeschenk! 

Origineel geborduurd cadeau

Geef een origineel cadeau door een kledingstuk of (bad)textiel te laten borduren met een unieke afbeelding en/of tekst. Maak je kraamcadeau persoonlijk door bijvoorbeeld de naam op een rompertje, een knuffeltje of een babymutsje te laten zetten. 

Ook kleding en keuken- en badtextiel is zeer geschikt om op te borduren. Gastendoekjes, badlakens, tassen en (spijker)jassen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op deze pagina en in het fotoalbum vind je meerdere voorbeelden van geborduurde artikelen. Interesse? Kom een langs of neem contact op voor alle mogelijkheden. 

Professionele borduurservice

Het borduren van een (bedrijfs)logo op kleding of textiel geeft een professionele afdruk. De kwaliteit blijft hierdoor ook na vele wasbeurten behouden. 

Het is ook mogelijk om zelf aangeschafte kleding of ander textiel te laten borduren. De prijs is variabel, afhankelijk van het aantal steken, dit hangt af van de grootte van de tekst en/of de afbeelding. Neem contact op voor alle mogelijkheden. 

Contactformulier