Even voorstellen

Jantina-van-der-vegt-snijderIk ben Jantina van der Vegt – Snijder en ben in augustus 2014 gestart met Qwille.
Ruim dertig jaar ben ik met veel plezier werkzaam geweest in het basisonderwijs en heb daar een mooie carrière doorgemaakt. Ooit begonnen als stimuleringsleerkracht, ben ik via R.T. en I.B. uiteindelijk geëindigd als directeur.

Maar ergens begon er iets te kriebelen: ‘Is dit wat ik tot mijn pensioen wil blijven doen? Ik zou zo graag wat meer met mijn creatieve talenten willen doen!’
Van het een komt het ander en dus heb ik besloten om de sprong te wagen en voor mezelf te beginnen en van mijn hobby mijn werk te maken.

even-voorstellenIk heb altijd graag mogen handwerken en heb heel wat kinderkleertjes op de naaimachine vervaardigd. In 2006 ben ik begonnen met quilten en daarna is het virus goed toegeslagen. Regelmatig workshops gevolgd om nieuwe technieken te leren en nu wil ik dat ook graag overbrengen op anderen. In de zomer van 2012 heb ik samen met een vriendin een expositie van onze quilts gehouden in de PKN kerk in Scherpenzeel (Fr.). Daar hebben wij veel enthousiaste bezoekers mogen begroeten.

 

 

Ik woon met mijn man Thijs in het rustige dorpje Langelille en samen hebben we vier kinderen, waarvan er al drie de deur uit zijn. De familie is minstens zo enthousiast als ik en inmiddels is er een mooi atelier gerealiseerd in de voormalige garage. De officiele opening van Qwille was op 22 augustus 2015.